Řešení analytických aplikací v segmentu služeb - Komanec, Kryštof; Pour, Jan; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou společnosti FC Czech, s.r.o. a návrhem pilotního SSBI řešení pro potřeby jejího řízení a podnikové analytiky. Přínos práce spočívá především v prezentaci toho, jak jednoduché je si vytvořit základní analytický nástroj na základě dat, které firma dost možná již má. Čtenář se dozví něco málo o BI a SSBI aplikacích, o společnosti FC Czech, o tom, co je předmětem podnikání, o jejích požadavcích na SSBI aplikaci a o tom, jak byly tyto požadavky zpracovány. Poslední kapitola se zabývá návrhem vizualizačního dashboardu v aplikaci Tableau a prezentací získaných informací. Práce je určena pro management této společnosti, kterému může pomoci v rozhodnutí, zda se zabývat vytvářením takových analytických aplikací.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses