Analýza filmové řeči audiovizuálních spotů v neuromarketingu - Jurková, Anna; Truhlář, Filip; Michalik, Pavel, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se věnuje vlivu filmové řeči audiovizuálních spotů na diváka a tomu, jak ji správně zvolit, aby v divákovi vyvolala požadované reakce. V této práci jsou popsané jednotlivé prvky filmové řeči, které autoři mohou využívat, a proč je nejčastěji volí. Také je zde zmapována oblast neuromarketingu, která umožňuje odhalit reakce diváků, které díky klasickým formám marketingového výzkumu nejsou vždy zjistitelné. Součástí této práce je i analýza jednotlivých prvků filmové řeči tří audiovizuálních spotů, které za pomoci neuromarketingu vznikly. Práce má odpovědět na otázku, jak díky neuromarketingu mohou autoři vytvořit efektivnější audiovizuální reklamu.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses