Online marketingové nástroje při zvyšování povědomí obchodu se značkovým oblečením - Marešová, Cristina; Vondra, Zdeněk; Krsek, Libor, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce se zabývá tvorbou vhodné komunikační strategie pro pražskou prodejnu značky Naracamicie. Hlavním cílem práce je zdvojnásobit návštěvnost prodejny, a to během dvou měsíců po zavedení nové komunikace.Nejprve jsou definovány teoretické obecné pojmy, které souvisejí s módním trhem a marketingovou komunikací v módním průmyslu a malých podniků B2C. Dále je popsán proces tvorby strategie a proces situační analýzy. Teoretické postupy jsou poté aplikovány na konkrétní značku Naracamicie. Je zpracována situační analýza, která zahrnuje analýzu spotřebního chování a konkurence. Závěrečná část práce je věnována tvorbě samotné komunikační strategie pomocí metody STDC. V rámci této metody jsou definována klíčová marketingová sdělení, návrh kreativního zpracování a výběr vhodných mediálních typů.Ověření funkčnosti vytvořené komunikační strategie probíhá formou expertních posudků marketingových odborníků z praxe.Vytvořená komunikační strategie bude aplikována v praxi a využita pro propagaci pražské prodejny značky Naracamicie a její nabídky.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses