Strategická analýza spoločnosti Jabobs Douwe Egberts s.r.o. - Sokolský, Dominik; Pernica, Karel; Syrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cieľom tejto bakalárskej práce je spraviť strategickú analýzu spoločnosti Jacobs Douwe Egberts a na základe získaných informácií vytvoriť strategické odporučenia pre spoločnosť. Práca sa skladá z teoretickej časti, kde je popísaná a vysvetlená základná terminológia, ktorá je využitáv praktickej časti. K zhodnoteniu pozície firmy boli využité analýzy VRIO, PESTE, porterov model piatich síl, z čoho je následne zostavená SWOT analýza, ako ukazovateľ všetkých silných stránok, slabých stránok, príležitostí a hrozieb. Na základe toho je možné formulovať stratégiu, ktorá by mohla pomôcť spoločnosti rásť a rozvíjať sa.
Vedoucí práce: Karel Pernica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses