Investice do projektového managementu v automobilovém průmyslu v ČR - Blín, Ondřej; Hájek, Jiří; Pešata, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této bakalářské práce je vyhodnocení, zda jsou investice do vyspělosti projektového managementu z hlediska hodnocení nákladové stránky finanční výkonnosti výhodné i v odvětví automobilového průmyslu na území České republiky. Tato práce je rozdělena na tři části: teoretickou, metodologickou a empirickou. Teoretická část se zaměřuje na projektový management včetně vhledu do České republiky, jeho vyspělost a vyhodnocování výhodnosti zvyšování vyspělosti. Metodologická část je věnována popisu výzkumu, sběru dat a identifikaci respondentů. V empirické části jsou testovány hypotézy a navržena trasa dalších investic. Na základě získaných výsledků je v závěru navrženo možné vodítko pro firmy uvažující o projektovém managementu včetně jeho adaptace pro Českou republiku
Vedoucí práce: Jiří Hájek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses