Strategická analýza společnosti Madeta a.s. - Borota, Martin (2020)
Cílem této bakalářské práce je provedení strategické analýzy společnosti Madeta a.s., která poslouží jako základ pro navržení strategických doporučení pro budoucí prosperitu podniku a upevnění pozice na trhu s mléčnými výrobky. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části budou specifikovány metody a postupy jednotlivých modelů, které budou v části praktické následně aplikovány na zvolený podnik. Získané poznatky ze strategické analýzy budou na závěr využity k formulaci strategických doporučení podniku.