Strategická analýza společnosti Madeta a.s. - Borota, Martin; Pernica, Karel; Syrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této bakalářské práce je provedení strategické analýzy společnosti Madeta a.s., která poslouží jako základ pro navržení strategických doporučení pro budoucí prosperitu podniku a upevnění pozice na trhu s mléčnými výrobky. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části budou specifikovány metody a postupy jednotlivých modelů, které budou v části praktické následně aplikovány na zvolený podnik. Získané poznatky ze strategické analýzy budou na závěr využity k formulaci strategických doporučení podniku.
Vedoucí práce: Karel Pernica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses