Návrh systému skladování kol - Dušek, Petr (2020)
Předmětem této bakalářské práce je návrh systému skladování kol, který je založený na principech lean managementu. První kapitola je zaměřena na lean management, vysvětlení pojmu lean, představení Toyota Production System a jsou zde rovněž popsány hlavní principy lean managementu. Další kapitola je věnována skladování, zabývá se funkcí skladů, jejich řízením, a také plýtváním, ke kterému zde často dochází. Následuje kapitola zaměřená na procesy a metody, které budou využity v praktické části bakalářské práce. Ta se zabývá optimalizací systému skladování kol ve vybrané firmě pomocí aplikace metod a nástrojů lean managementu. Po provedení potřebných analýz jsou informace využity k návrhu nového, efektivnějšího systému skladování.