Moderní přístupy k vokální produkci v populární hudbě - Zeman, Lukas (2020)
Práce popisuje problematiku produkce zpěvu se zaměřením na současnou populární hudbu. Teoretická část představuje techniky a přístupy k moderní produkci vokálů. V praktické části jsou přístupy a techniky využity při produkci reálné komerční skladby a poté podrobeny odbornému rozboru tří expertů z praxe. Práce čtenářům poskytuje teoretický základ, ale i praktické postupy, jak vyprodukovat moderně znějící vokální nahrávku. Práci využijí producenti, kteří chtějí proniknout do dané problematiky a poznatky využít k produkci své vlastní tvorby.