Moderní přístupy k vokální produkci v populární hudbě - Zeman, Lukas; Tomášek, David; Mottl, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce popisuje problematiku produkce zpěvu se zaměřením na současnou populární hudbu. Teoretická část představuje techniky a přístupy k moderní produkci vokálů. V praktické části jsou přístupy a techniky využity při produkci reálné komerční skladby a poté podrobeny odbornému rozboru tří expertů z praxe. Práce čtenářům poskytuje teoretický základ, ale i praktické postupy, jak vyprodukovat moderně znějící vokální nahrávku. Práci využijí producenti, kteří chtějí proniknout do dané problematiky a poznatky využít k produkci své vlastní tvorby.
Vedoucí práce: David Tomášek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses