Podnikatelský plán – restaurace - Hasanbegović, Lejla (2020)
Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení restaurace, která bude nabízet balkánskou kuchyň. Cílem je zjistit, zda je daný projekt proveditelný a zda má tato restaurace udržitelný potenciál. Celková práce je rozdělena na dvě části, na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje základním pojmům týkající se podnikání a struktuře podnikatelského plánu. Praktická část se věnuje samotnému podnikatelskému plánu na založení restaurace Balkan Grill v Praze. Tato část se mimo jiné zabývá marketingovým plánem, strategickou analýzou a finanční plánováním. V závěru je vyhodnocení dané práce.