Podnikatelský plán – restaurace - Hasanbegović, Lejla; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Účelem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu na založení restaurace, která bude nabízet balkánskou kuchyň. Cílem je zjistit, zda je daný projekt proveditelný a zda má tato restaurace udržitelný potenciál. Celková práce je rozdělena na dvě části, na část teoretickou a praktickou. Teoretická část se věnuje základním pojmům týkající se podnikání a struktuře podnikatelského plánu. Praktická část se věnuje samotnému podnikatelskému plánu na založení restaurace Balkan Grill v Praze. Tato část se mimo jiné zabývá marketingovým plánem, strategickou analýzou a finanční plánováním. V závěru je vyhodnocení dané práce.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses