Vytvoření prototypu rezervačního formuláře na platformě chatbota s využitím metodiky human-centered design - Vlach, Adam (2020)
Bakalářská práce pojednává o využití metody human-centered design při tvorbě rezervačního formuláře v rámci rezervačního systému, který funguje na platformě chatbota. Cílem práce je vývoj prototypu rezervačního systému a následně zhodnocení jeho funkčnosti pomocí uživatelského testování.Součástí teoretické části práce je vymezení základních pojmů jako rezervační systém, human-centered design a chatbot. Dojde také k představení platformy, na které rezervační systém funguje. V praktické části je pak představen postup uživatelského výzkumu a jeho výsledky, vývoj prototypu a popis uživatelského testování s doporučením.