Vytvoření prototypu rezervačního formuláře na platformě chatbota s využitím metodiky human-centered design - Vlach, Adam; Dědic, Filip; Sverlov, Anton; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Bakalářská práce pojednává o využití metody human-centered design při tvorbě rezervačního formuláře v rámci rezervačního systému, který funguje na platformě chatbota. Cílem práce je vývoj prototypu rezervačního systému a následně zhodnocení jeho funkčnosti pomocí uživatelského testování.Součástí teoretické části práce je vymezení základních pojmů jako rezervační systém, human-centered design a chatbot. Dojde také k představení platformy, na které rezervační systém funguje. V praktické části je pak představen postup uživatelského výzkumu a jeho výsledky, vývoj prototypu a popis uživatelského testování s doporučením.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses