Marketingový plán taneční školy Swing Busters - Vodňanská, Tereza (2020)
Cílem této práce bylo vytvoření marketingového plánu, který by taneční swingové škole Swing Busters pomohl v jejím dosavadním růstu a v její snaze o zvýšení profesionality a zlepšení kvality a systému poskytovaných služeb. Výzkumné metody, které byly využity pro tuto práci jsou: zúčastněné nestandardizované pozorování, systémová analýza, klasifikační analýza a komparace. Pro marketingový plán byly využity nástroje k tomu určené jako: situační analýza, analýza vnitřních zdrojů a schopností firmy, segmentace trhu, analýza značky a jejího positioningu, marketingový mix a SWOT analýza. Z té byly určeny čtyři klíčové oblasti k řešení a následně devět dílčích marketingových cílů. Ty by měly být zásadní pro zlepšení školou nabízených služeb a její profesionality. Řešením největších problémů školy je změna registračního systému a lepší plánování a dodržení datumů při vytváření rozvrhu na další semestr.