Marketingový plán taneční školy Swing Busters - Vodňanská, Tereza; Vítová Dušková, Marie; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této práce bylo vytvoření marketingového plánu, který by taneční swingové škole Swing Busters pomohl v jejím dosavadním růstu a v její snaze o zvýšení profesionality a zlepšení kvality a systému poskytovaných služeb. Výzkumné metody, které byly využity pro tuto práci jsou: zúčastněné nestandardizované pozorování, systémová analýza, klasifikační analýza a komparace. Pro marketingový plán byly využity nástroje k tomu určené jako: situační analýza, analýza vnitřních zdrojů a schopností firmy, segmentace trhu, analýza značky a jejího positioningu, marketingový mix a SWOT analýza. Z té byly určeny čtyři klíčové oblasti k řešení a následně devět dílčích marketingových cílů. Ty by měly být zásadní pro zlepšení školou nabízených služeb a její profesionality. Řešením největších problémů školy je změna registračního systému a lepší plánování a dodržení datumů při vytváření rozvrhu na další semestr.
Vedoucí práce: Marie Vítová Dušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses