Komunikační strategie prodeje veslařských lodí - Božková, Karolína; Vondra, Zdeněk; Bedřichová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Práce se zabývá tvorbou komunikační strategie pro prodej veslařských lodí značky Liteboat na českém trhu, cílem je vytvořit strategii budující povědomí o značce. Nejprve jsou definovány obecné pojmy potřebné k pochopení tématu práce, dále je teoreticky popsán proces situační analýzy, která je nezbytná k vytvoření efektivní komunikační strategie. Následně je popsán proces tvorby komunikační strategie, který je zasazen do modelu STDC. Tyto obecné postupy jsou následně aplikovány na konkrétní tvorbu komunikační strategie prodeje veslařských lodí značky Liteboat na českém trhu. Ověření efektivity a funkčnosti navržené komunikační strategie probíhá formou expertních posudků marketingových odborníků z praxe. Vytvořená strategie je jen návrhem komunikace, která ale může být využita pro účely komunikace dlouhodobého charakteru se záměrem budování komunity.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses