Vývoj mobilní aplikace pro edukaci zdravotnických záchranářů - Šerý, Jan; Štorek, Filip; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá aktuálním trendem v oblasti výuky, M-Learning neboli mobilní učení. M-Learning využívá přenosnosti těchto zařízení, za účelem poskytnutí výuky kdykoliv a kdekoliv.Hlavním cílem této práce je návrh a vývoj mobilní aplikace, která umožní uživatelům, především záchranářům, provádět diagnostiku na virtuálních pacientech. Práce analyzuje současnou situaci na trhu se zdravotními výukovými mobilními aplikacemi. Představuje pojmy E-Learning a M-Learnign a jejich charakteristiky a výhody. Práce také analyzuje kolik je v České republice mladých a studentů, kteří mají přístup k chytrým mobilním. telefonům. Aplikace je navržena a vyvíjena s využitím agilní metodiky MMSP, která je i v práci popsána. Výsledkem práce je mobilní aplikace pro operační systém Android umožnující diagnostikovat virtuální pacienty.
Vedoucí práce: Filip Štorek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses