Poskytování a vyhledávání zpětné vazby v rámci manažerské pozice : kvalitativní studie - Petránek, Jan; Vich, Marek; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem bakalářské práce je kvalitativně zmapovat proces, smysl a výzvy v poskytování a vyhledávání zpětné vazby v rámci práce manažerů a vedoucích týmů napříč ekonomickými sektory. Práce se zaměřuje na úskalí poskytování zpětné vazby, podávání konstruktivní kritiky správným způsobem a v neposlední řadě se práce věnuje destruktivní kritice na pracovištích, se kterou mají manažeři zkušenosti. V práci je zmíněno, jak čeští manažeři zpětnou vazbu vnímají a jak s ní dále pracují. Zároveň se práce zabývá obtížností poskytování negativní zpětné vazby osobám blízkým a zda je pro vybrané manažery jednodušší poskytnout zpětnou vazbu nadřízeným či podřízeným. Práce je ukončena charakteristikou správné zpětné vazby tak, jak ji popsali sami manažeři.
Vedoucí práce: Marek Vich
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses