Analýza konkurence v odvětví výroby nealkoholických nápojů - Kaplun, Arina; Soukupová, Jana; Džbánková, Zuzana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Táto bakalářská práce se zabývá analýzou konkurence na trhu výroby nealkoholických nápojů se zaměřením na limonády s kolovou příchutí. Cílem bakalářské práce bylo provést analýzu konkurence na vybraném trhu, na základě zjištěných informací vytvořit check listy hlavních konkurentů a zhodnotit celkovou situaci na trhu. Teoretická část práce popisuje pojem konkurence a nástroje pro analýzu odvětví a konkurence. V praktické části jsou využité poznatky z části teoretické a je provedená analýza odvětví výroby nealkoholických nápojů, PESTLE analýza, analýza intenzity konkurence. Na základě provedených analýz jsou sestavené check listy pro tří hlavních konkurenty v odvětví.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses