Video on demand služby na českém trhu - Soukupová, Gabriela; Hanzlík, Jan, 1979-; Zelený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Bakalářská práce se věnuje tématu video on demand služeb. V teoretické části je možné se setkat s vysvětlením pojmů k tématu se vztahujících. Práce se dále zabývá českým audiovizuálním trhem, konkrétněji digitalizací audiovizuálních děl a audiovizuálním polem České republiky. Kromě zmíněného se zabývá i nelegální distribucí těchto děl a jejich licencováním. V práci jsou také představeny VOD služby, které je možné sledovat na území České republiky, kdy se čtenáři setkají jak s mezinárodními, tak s českými VOD platformami. Praktická část bakalářské práce se zabývá dotazníkovým šetřením, jenž zjišťuje povědomí respondentů o těchto službách a jejich postoj k nim.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses