Využitie firemnej filantropie pre posilňovanie hodnoty značky v reklamných agentúrach - Ivanová, Martina; Zamazalová, Marcela; Hanus, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práca sa zameriava na tému firemnej filantropie ako širšieho konceptu spoločenskej zodpovednosti firiem. Sústredí sa predovšetkým na vnímanie dobročinných aktivít v malých reklamných agentúr z pohľadu zamestnancov a vedúcich pracovníkov. Práca analyzuje činnosti vybraných reklamných agentúr a následne dotazníkom zisťuje možný nesúlad v chápaní týchto aktivít medzi zamestnancami a vedúcimi pracovníkmi. Výskumu sa zúčastnili dokopy štyri firmy a z komparácie výsledkov práca formuluje odporúčanie pre manažérov reklamných agentúr pre efektívne nastavovanie stratégie v rámci internej komunikácie smerom k zamestnancom, ale taktiež ako súčasť integrovanej marketingovej komunikácie firmy navonok v Českej republike.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses