Finanční analýza podniku Moduly a. s. - Tlachová, Tereza (2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Moduly a.s. v letech 2014-2018. Cílem je rozbor a zhodnocení finančního zdraví podniku.Podnik byl podroben tradičním metodám finanční analýzy, na jejichž základě byl hodnocen zvlášť, ale i v porovnání s konkurenty ze stejné oblasti podnikání. Pomocí těchto metod bylo vyhodnoceno celkové zdraví podniku, které se ukázalo být nadprůměrné. Stejně pozitivních výsledků firma dosahuje i v rámci bonitních a bankrotních modelů. Proto můžeme předpokládat, že firma i nadále bude působit na trhu a oproti konkurentům má i větší šanci na překonání nastalé koronavirové krize.