Finanční analýza podniku Moduly a. s. - Tlachová, Tereza; Horák, Petr; Šefrnová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Moduly a.s. v letech 2014-2018. Cílem je rozbor a zhodnocení finančního zdraví podniku.Podnik byl podroben tradičním metodám finanční analýzy, na jejichž základě byl hodnocen zvlášť, ale i v porovnání s konkurenty ze stejné oblasti podnikání. Pomocí těchto metod bylo vyhodnoceno celkové zdraví podniku, které se ukázalo být nadprůměrné. Stejně pozitivních výsledků firma dosahuje i v rámci bonitních a bankrotních modelů. Proto můžeme předpokládat, že firma i nadále bude působit na trhu a oproti konkurentům má i větší šanci na překonání nastalé koronavirové krize.
Vedoucí práce: Petr Horák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses