Analýza podnikového okolí - Kalous, Michal (2020)
Cílem této bakalářské práce je provedení analýzy podnikového okolí společnosti Tesla Blatná, a. s. Pro účely této práce jsou v teoretické části vymezeny a vysvětleny základní pojmy, které se budou v práci vyskytovat. Dále jsou v teoretické části popsány jednotlivé nástroje, které jsou následně použity v praktické části. Nástroji, které jsou pro potřeby této práce vybrány jsou PESTEL analýza, SWOT analýza a Porterova analýza pěti sil. Na základě dat zjištěných těmito nástroji bude společnosti navržen postup při tvorbě strategií na další roky.