Analýza podnikového okolí - Kalous, Michal; Dvořáček, Jiří, 1947-; Ozaňák, Pavol; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této bakalářské práce je provedení analýzy podnikového okolí společnosti Tesla Blatná, a. s. Pro účely této práce jsou v teoretické části vymezeny a vysvětleny základní pojmy, které se budou v práci vyskytovat. Dále jsou v teoretické části popsány jednotlivé nástroje, které jsou následně použity v praktické části. Nástroji, které jsou pro potřeby této práce vybrány jsou PESTEL analýza, SWOT analýza a Porterova analýza pěti sil. Na základě dat zjištěných těmito nástroji bude společnosti navržen postup při tvorbě strategií na další roky.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses