Podpora esportu v České republice - Kratochvílová, Lucie; Kubaš, Mario, 1981-; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Diplomová práce s názvem Podpora esportu v České republice přináší komplexní pohled na toto nové a rychle rozvíjející se odvětví. Z teoretického pohledu seznamuje čtenáře se základním vymezením esportu, jeho vývojem, strukturou, významnými turnaji, ale i s ekonomickým fungováním. Z praktického pohledu je v práci za pomoci osobní komunikace s aktéry v oblasti esportu a státních orgánů zkoumána aktuální situace esportu v České republice a jeho podpora. Na základě výsledků rozhovorů v syntéze s již aplikovanými modely podpory esportu v zahraničí nabízí práce návrh možných řešení pro tuto oblast.
Vedoucí práce: Mario Kubaš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses