Analýza finanční podpory filmových projektů Státním fondem kinematografie v letech 2013-2019 - Juklová, Zuzana; Hanzlík, Jan, 1979-; Kochová Roubíčková, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato práce se zabývá analýzou finanční podpory hraných filmů Státního fondu kinematografie v letech 2013–2019. První část vymezuje aktuální možnosti finanční podpory filmů vznikajících v České republice. Značný prostor je věnován instituci Státního fondu kinematografie, jakožto dominantnímu aktéru veřejné podpory. Druhá část analyzuje expertní posudky SFK s cílem zjistit aspekty kvalit projektů vedoucích k rozhodnutí o přidělení podpory. Výsledky informují o charakteristikách filmů, které o podporu žádají, a zároveň o kvalitách, pro které byla podpora udělena.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses