Humanitární logistika a procesy jejího fungování - Jakešová, Magdaléna; Mervart, Michal, 1977-; Abíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Katastrofy každoročně zasáhnou stovky milionů lidí. Ať už se jedná o přírodou nebo člověkem zaviněné události, při humanitární pomoci je důležitá její logistika. Tato práce zkoumá nejen význam logistiky v humanitární pomoci, ale i různé faktory, které ji ovlivňují nebo jsou její součástí. Dále jsou rozebrány a zhodnoceny postupy při zemětřesení v Nepálu v roce 2015 a to konkrétně postupy Českého červeného kříže.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses