Dopravní systém v Nur-Sultanu - Makhanova, Sabina (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku dopravní infrastruktury ve městě Nur-Sultan s důrazem na osobní dopravu. Cílem této bakalářské práce je hodnocení a analýza aktuálního stavu dopravního systému zvoleného města, porovnání dopravního systému v čase a vliv výstavy EXPO-2017 na fungování osobní dopravy v Nur-Sultanu. Dalším cílem je nalezení problémů a návrh na jejich možné řešení.