Dopravní systém v Nur-Sultanu - Makhanova, Sabina; Mervart, Michal, 1977-; Spousta, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku dopravní infrastruktury ve městě Nur-Sultan s důrazem na osobní dopravu. Cílem této bakalářské práce je hodnocení a analýza aktuálního stavu dopravního systému zvoleného města, porovnání dopravního systému v čase a vliv výstavy EXPO-2017 na fungování osobní dopravy v Nur-Sultanu. Dalším cílem je nalezení problémů a návrh na jejich možné řešení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses