Adopce inovací ve společnosti Lidl - Lukášová, Tereza (2020)
První část práce se věnuje teoretickému vymezení pojmů inovace, inovační firma a teorii difuze inovací. Na ni navazuje popis metody Design Thinking a jejích jednotlivých modelů. Teoretická část je zakončena kapitolou o spotřebitelském chování, která zahrnuje modely spotřebitelského chování a faktory určující chování spotřebitele. V praktické části práce je nejprve představena společnost Lidl a její inovace. Následují jednotlivé fáze metody Design Thinking, ve kterých jsou prezentovány výsledky kvantitativního a kvalitativního výzkumu. V závěru práce autorka popisuje inovační model, který navrhla na základě výsledků výzkumu o adopci inovací společnosti Lidl.