Analýza potenciálních problémů a příležitostí : mládežnického týmu SC Olympia Radotín - Veselý, Petr (2020)
Cílem této práce je za pomoci aplikace analýzy Kepner-Tregoe zabránit možnému zániku dorosteneckého týmu SC Olympia Radotín.