Analýza potenciálních problémů a příležitostí : mládežnického týmu SC Olympia Radotín - Veselý, Petr; Vrbová, Lucie; Syrová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této práce je za pomoci aplikace analýzy Kepner-Tregoe zabránit možnému zániku dorosteneckého týmu SC Olympia Radotín.
Vedoucí práce: Lucie Vrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses