Analýza antigraffiti programu na území Prahy 3 v sociálně-kulturním kontextu - Štefánková, Adéla (2020)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat antigraffiti nástroje a zmapovat jejich současnou aplikaci ve veřejném prostoru na území Prahy 3 v souvislosti s Antigraffiti programem Prahy 3. Práce předkládá seznámení s diferenciací přístupů k antigraffiti napříč vybranými sociálně-kulturními obory, s důrazem na oblast územního plánování, udržitelného rozvoje, estetiky a památkové péče, a to na základě rešerše dostupných zdrojů a metody deskripce. Výsledkem práce je vytvoření ucelené studie dané problematiky a upozornění na nutnost společenského dialogu na dané téma.