Konzumace hudby v České republice – trendy a proměny českého hudebního průmyslu - Kolínský, Mario; Šubrt, Daniel; Šmíd, Ilja, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá průzkumem hudebního trhu České republiky. Práce zkoumá vliv nových způsobů prodeje (streaming, online obchody) na konzumaci hudebních nahrávek a živých vystoupení. Teoretická část se zabývá rozborem forem konzumace hudby a poptávky po nich. Praktická část zkoumá hudební trh ČR na vzorku interpretů a samotných spotřebitelů. Sběr dat v práci probíhá pomocí dvou dotazníků. Výstupem práce je stručná charakteristika hudebního trhu ČR, trendy v nákupu hudebních statků a vztahy a komunikace interpretů s fanoušky.
Vedoucí práce: Daniel Šubrt
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses