Evropský vlakový zabezpečovací systém ETCS a jeho implementace v České republice - Hrubý, Adam; Zelený, Lubomír; Pohl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cílem této práce je přiblížit jednotný evropský vlakový zabezpečovací systém ETCS a následně proces implementace na české území. Tato práce rovněž zahrnuje lehký pohled na vývoj vlakových zabezpečovacích zařízení. Data byla zpracována převážně ze zdrojů Ministerstva dopravy České republiky a Správy železnic. Samotný systém ETCS z rozsáhlé knížky zaměřené přímo na ETCS.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses