Finanční analýza a finanční plán podniku Skanska Reality a.s. - Phan, Hoang Anh (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace podniku Skanska Reality a.s. v letech 2014–2018 pomocí finanční analýzy a nastínit vývoj podniku ve finančním plánu pro následující účetní období. Dalším účelem této práce je porovnat finanční situaci s vybranými konkurenty z odvětví. První část, teoretická, popisuje vybrané finanční ukazatele, postupy a modely a je východiskem pro druhou část, analytickou, která zahrnuje horizontální a vertikální analýzu, poměrové ukazatele a bonitního a bankrotního model.