Finanční analýza a finanční plán podniku Skanska Reality a.s. - Phan, Hoang Anh; Pham, Hoang Long; Nistorenco, Taisia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finanční situace podniku Skanska Reality a.s. v letech 2014–2018 pomocí finanční analýzy a nastínit vývoj podniku ve finančním plánu pro následující účetní období. Dalším účelem této práce je porovnat finanční situaci s vybranými konkurenty z odvětví. První část, teoretická, popisuje vybrané finanční ukazatele, postupy a modely a je východiskem pro druhou část, analytickou, která zahrnuje horizontální a vertikální analýzu, poměrové ukazatele a bonitního a bankrotního model.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses