Efektivní nástroje online marketingu pro lokální firmu v oblasti hotelnictví - Paclík, Martin (2020)
Tato práce se zabývá efektivitou nástrojů online marketingu na příkladu wellness hotelu Beltine forest hotel. Hlavním cílem práce je navržení účinnější online strategie firmy v rámci omezeného rozpočtu a na základě teoretických poznatků, analýzy dosavadních online aktivit, analýzy zákazníka, vlastního výzkumu v podobě hloubkových interview a SWOT analýzy společnosti. Navržené změny jsou následně reálně implementovány a vyhodnocovány z hlediska efektivity.