Efektivní nástroje online marketingu pro lokální firmu v oblasti hotelnictví - Paclík, Martin; Říha, David; Blažek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato práce se zabývá efektivitou nástrojů online marketingu na příkladu wellness hotelu Beltine forest hotel. Hlavním cílem práce je navržení účinnější online strategie firmy v rámci omezeného rozpočtu a na základě teoretických poznatků, analýzy dosavadních online aktivit, analýzy zákazníka, vlastního výzkumu v podobě hloubkových interview a SWOT analýzy společnosti. Navržené změny jsou následně reálně implementovány a vyhodnocovány z hlediska efektivity.
Vedoucí práce: David Říha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses