Sociálne siete ako súčasť komunikačného mixu pre generáciu Z - Hospodárová, Anna (2020)
Cieľom bakalárskej práce je poskytnúť odporúčania spoločnostiam ohľadom výberu najefektívnejších sociálnych sietí, ktoré sú vhodné pre marketingovú komunikáciu s generáciou Z. Pre potreby výskumu bola zvolená kvantitatívna metóda formou dotazníkového šetrenia, kde respondentmi boli študenti vo veku od 11 do 24 rokov. Výstupom práce je porovnanie dostupných zdrojov s výsledkami výskumu, doplnené o odporúčania výberu sociálnych sietí, ktoré firmy môžu zahrnúť do marketingového mixu.