Sociálne siete ako súčasť komunikačného mixu pre generáciu Z - Hospodárová, Anna; Dvořáková, Michaela; Šrámek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Cieľom bakalárskej práce je poskytnúť odporúčania spoločnostiam ohľadom výberu najefektívnejších sociálnych sietí, ktoré sú vhodné pre marketingovú komunikáciu s generáciou Z. Pre potreby výskumu bola zvolená kvantitatívna metóda formou dotazníkového šetrenia, kde respondentmi boli študenti vo veku od 11 do 24 rokov. Výstupom práce je porovnanie dostupných zdrojov s výsledkami výskumu, doplnené o odporúčania výberu sociálnych sietí, ktoré firmy môžu zahrnúť do marketingového mixu.
Vedoucí práce: Michaela Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses