Analýza adaptačního procesu v rámci Discover programu ve společnosti Vodafone - Havlíčková, Michaela (2020)
Tato diplomová práce se zaobírá adaptačním procesem v rámci programu Discover ve společnosti Vodafone Czech Republic. Cílem práce je analýza aktuálně nastaveného procesu adaptace, nalezení slabých stránek a vytvoření doporučení, které mohou organizaci pomoci při vytváření nové strategie adaptačního procesu. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy, které se k procesu adaptace vážou. Metodologická část představuje hlavní a dílčí výzkumné otázky a popis metod, které byly použity při výzkumu. Poslední část této práce se věnuje analýze sesbíraných dat, na které navazuje výčet slabých stránek procesu adaptace a následně doporučení.