Analýza adaptačního procesu v rámci Discover programu ve společnosti Vodafone - Havlíčková, Michaela; Němec, Otakar; Žáčková, Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato diplomová práce se zaobírá adaptačním procesem v rámci programu Discover ve společnosti Vodafone Czech Republic. Cílem práce je analýza aktuálně nastaveného procesu adaptace, nalezení slabých stránek a vytvoření doporučení, které mohou organizaci pomoci při vytváření nové strategie adaptačního procesu. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy, které se k procesu adaptace vážou. Metodologická část představuje hlavní a dílčí výzkumné otázky a popis metod, které byly použity při výzkumu. Poslední část této práce se věnuje analýze sesbíraných dat, na které navazuje výčet slabých stránek procesu adaptace a následně doporučení.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses