Ekonomická analýza fotovoltaických systémů v ČR - Marek, Michal (2020)
Tato diplomová práce zpracovává techno-ekonomickou analýzu malého rezidenčního fotovoltaického systému ve formátu studie proveditelnosti. Zajišťuje systematické uspořádání všech relevantních technických, obchodních, finančních a jiných ekonomických informací, které jsou zásadní pro vyhodnocení projektu ve variantním řešení z hlediska přijetí rozhodnutí. Snaží se taktéž naplnit aspekty předinvestiční přípravy.