Ekonomická analýza fotovoltaických systémů v ČR - Marek, Michal; Brabenec, Tomáš; Huňka, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2020)
Tato diplomová práce zpracovává techno-ekonomickou analýzu malého rezidenčního fotovoltaického systému ve formátu studie proveditelnosti. Zajišťuje systematické uspořádání všech relevantních technických, obchodních, finančních a jiných ekonomických informací, které jsou zásadní pro vyhodnocení projektu ve variantním řešení z hlediska přijetí rozhodnutí. Snaží se taktéž naplnit aspekty předinvestiční přípravy.
Vedoucí práce: Tomáš Brabenec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses