Nástroje pro strategické plánování malých a středních podniků - Korčák, Václav; Sieber, Patrik, 1977-; Stasa, Michele; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Odborná literatura na téma nástrojů strategického plánování se typicky zaměřuje na velké podniky, zatímco malé a střední podniky jsou spíše opomíjeny. Cílem této práce je zmapovat současný stav literatury na téma nástrojů strategického plánování malých a středních podniků, zhodnotit tyto nástroje z hlediska jejich efektivity a určit, jaké nástroje jsou optimální pro malé a střední podniky. Metodou, která byla k tomuto účelu zvolena, je systematická literární rešerše. Výstupem práce je soubor doporučení strategických nástrojů pro jednotlivé fáze strategického plánování malých a středních podniků.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses