Marketingové strategie Národní galerie v Praze a Puškinova muzea v Moskvě - Lobanova, Veronika; Janištinová, Anna; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2020)
Tato bakalářská práce se zabývá komparací marketingových nástrojů státních kulturních institucí. Předmětem zkoumání této práce je Národní galerie Praha a Puškinovo muzeum v Moskvě – to jsou dvě významné umělecké instituce a každá z nich ve svém státě působí velmi silně. Cílem této práce prozkoumat a porovnat jejich marketingové strategií a dat na závěr, pro zkoumání, z nich plynoucí doporučení. Zkoumaní bude provedeno pomocí sekundárních veřejně dostupných zdrojů a z kvalitativního výzkumu. Práce je rozdělená do tři částí. První část je zaměřená na historii obou institucí. Ve druhé části budou popsané a rozebraný údaje získané pomoci sekundárních zdrojů. Třetí část se zabývá kvalitativním výzkumem, který proveden pomocí rozhovoru s ředitelkami marketingového oddělení těchto institucí.
Vedoucí práce: Anna Janištinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2020
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2020
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses