Finanční analýza - Rychetník, Jakub (2020)
Bakalářská práce se věnuje finanční analýze podniku CZECH-IN s.r.o. ve sledovaných letech 2015-2018. Jejím hlavním cílem je pomocí metod finanční a nákladové analýzy ověřit podezření podniku, že hlavní příčinnou poklesu rentability je nepříznivý vývoj nákladů, a poté celkově ohodnotit finanční ukazatele podniku. Teoretická část pojednává o vybraných finančních ukazatelích a metodách, které jsou v práci vyhotoveny v části praktické. Zjištěné výsledky jsou pak prezentovány v závěru práce.